Online open dag 2022

Online open dag 2022

Op dinsdag 25 januari 2022 was de gezamenlijke online open dag van de vestigingen Bovenburen 60-76 en het Hommesplein. Dit was een groot succes! Bedankt voor jullie online aanwezigheid en interesse! 

Kon je er niet bij zijn? Kijk dan gemakkelijk alle opnames terug:

Plenaire opening
Bekijk hier de opening van de online open dag!

Break-out sessie 1: vmbo bb/kb
In deze break-out sessie zoomen we in op het basis- en kaderniveau. We vertellen over de eerste dagen op het voortgezet onderwijs, de vakken die je krijgt, de rol van je mentor, begeleiding en nog veel meer! Een interessante break-out sessie!

Break-out sessie 2: vmbo tl
Wij vertellen je meer over vmbo tl! De theoretische leerweg. Wat ga je hier allemaal leren en doen?

Break-out sessie 3: Ondersteuning
Wij vinden passende begeleiding en ondersteuning voor jou belangrijk. Zo kun jij je als leerling maar ook als mens volop ontwikkelen! Een gezonde ontwikkeling staat bij ons voorop. In deze break-out sessie besteden we daarnaast ook aandacht aan: het anti-pestbeleid, dyslexie, de gezonde school.
 

Break-out sessie 4: havo
Heb je een havo-advies? Dan ben je bij het Dollard College aan het goede adres! Tijdens deze sessie vertellen we je alle in's en out's.

Break-out sessie 5: vwo (gymnasium/atheneum)
VWO-advies? Dan valt er iets te kiezen. Ga je voor het TTO, atheneum of het gymnasium? In deze sessie vertellen we je alles over het atheneum en gymnasium.

Break-out sessie 6: vwo tto (tweetalig onderwijs)
VWO (grotendeels) in het Engels? Het kan op het Dollard College. We will tell you all our secrets.